• Velkommen

  Til Taxagut 321 321Taxagut kørte sin første tur i 2008. Vi startede med kun 10 vogne og er nu oppe på 35 vogne. Vi har naturligvis døgnbetjening, hvilket vil sige at vores kunder kan bestille en vogn 24 timer i døgnet.
  Vores computersystemer på centralen og i vognene sørger for, at det er hurtigt og nemt at bestille en vogn. Vi har naturligvis døgnbetjening, hvilket vil sige at vores kunder kan bestille en vogn 24 timer i døgnet.
 • Job

  Bliv chauffør At være taxachauffør er et spændende og alsidigt arbejde. Ingen dage er ens, og du vil hver dag møde mange forskellige mennesker. Du skal være serviceminded og klar til at håndtere mange forskellige situationer.
  For at blive taxachauffør, så skal du være fyldt 21, sådan er loven. Du skal naturligvis har et gyldigt kørekort til personbil.
 • Firmaaftaler

  ServiceSom en service for erhvervskunder, giver vi mulighed for kørsel på konto ved brug af kontokort og engangskort. Fordelen ved at have konto er, at du som kunde kun modtager regning en gang om måneden. Denne regning er udspecificeret så du kan se oplysninger som dato, tidspunkt, fra-adresse, vognnummer på hver enkelt tur. Der er 14 dages betalingsfrist, så du har på ture kørt først på måneden 1½ måned betalingsfrist.
 • 1
 • 2
 • 3
image

Taxa Service

I Taxagut er service en selvfølge!
Læs mere om vores flere forskellige services nedenunder.
Læs Mere
image

Firma Aftaler

Som en service for erhvervskunder, giver vi mulighed for kørsel på konto ved brug af kontokort og engangskort. Læs Mere
image

Bliv Vognmand

Vi tager ofte imod henvendelser fra personer som vil være taxavognmænd, og vi hører også gerne fra dig. Læs Mere
image

Bestil En Taxa

Bestil hele døgnet - alle ugens dage på:
Nuuk direkte 341901
Nuussuaq direkte 341902
Lufthavn direkte 341903
Qinngorput direkte 341904
Læs Mere
 • 1